miércoles, 6 de junio de 2007

XI CAMINADA REUS-PRADES-REUS

Calor i pols,aquest es l'adjectiu q. millor defineix aq. marxa d. 55km realitzada el diumenge pasat. La sortida està situada a les Piscines Municipals de Reus a 2/4 d. 7. D’allà es fa un recorregut pels carrers de Reus fins agafar la carretera a Castellvell. Passant pel coll del Rosic, el de Batalla, la font del Roure, la creu dels Noguers, la creu Trencada i el Coll de Capafonts s’arriba a Prades.
Pel camí del Avencs, el camí de les Tosques i el camí del Mig es retorna cap a Reus, on es tornen a resseguir alguns carrers i finalment, pel carrer del dr. Ferran, s’arriba de nou al punt de sortida, les piscines municipals.
La foto es de l'arribada;encara q. vem sortir 5 senderators,1 d'ells(en Raúl) es va quedar pel camí amb un esguinç de turmell.
Com diu l'organització; "Al transcorre la caminada per camins generalment senyalitzats, no hi haurà una senyalització específica per la prova", i tant!!, hi havia trams q. semblava més una cursa d'orientació.
La marxa va ser més dura de lo q. pensava,potser pq. ja tinc el cap a la Cap de Rec o a la Nuria-Queralt i creia-em q. aq. sería un petit passeig i tot lo contrari,la veritat es q. la primera pujada es bastant matadora i més amb l'entrepà de l'esmorçar al mig d. la pujada i el final molt pla i amb una calda d. por,pero tot te la seva recompensa i la dutxa el final es mitja vida.
El temps per fer la cursa va ser de 10h.39m, gens malament per la mentalitat q. portavem,pero haurem d. millorar molt si volem fer les 2 marxes q. venen en condicions.

No hay comentarios: