miércoles, 28 de noviembre de 2007

SANT PERE MÀRTIR: 100CIMS




Dimarts 20 al migdia,aprofitant q. jo no treballava i el Xavi i Dave tenien una estona lliure hem decidit fer un 100cims de Collserola;Sant Pere Màrtir. La sortida ha sigut del parc de l'Oreneta,bonic parc per sota de la carretera de les Aigües,desde allà ens hem enfilat per corriols fins aq. carretera,hem anat un tros per ella corrent fins el peu del repetidor i allà una altre vegada cap dalt per la montanya fins arribar a Sant Pere Màrtir.
Com anava sense esmorçar i casi sense haver sopat una mica + i m'agafa una "pajara"a l'arribar al cim,però una estona sentat fan meravelles i després de fer les fotos per la FEEC al tirar cap avall no he tingut cap problema.
La baixada ha sigut trotant casi tota l'estona fins el cotxe.
Ha sigut una manera diferent de lo acostumat de fer una mica d'exercici i de preparar la Matagalls-Granollers del diumenge dia 25.
Dades de l'excursió: Alçada màxima: 387 m Alçada mínima: 158 m Distància: 4.4 km Desnivell positiu: 244 m Acumulat: 488 m Velocitat màxima: 12 km/h Temps total: 55:02 Temps parat: 27:00 Temps en moviment: 28:02


No hay comentarios: