domingo, 1 de abril de 2007

4a MARXA SELVA DEL CAMP-MUNTANYES DE PRADES








Ja hem fet la segona!,en un dia q. va començar i acabar plovent,vem conseguir acabar la prova en 14h 30m,no està gens malament per aq. prova bastant trekacames( per l'estat de forma el camí i el dia q. va fer) de 66km.Els bojos eren el Jordi Casanovas,el Raúl Vernet,el Xavi Canaleta i jo,tb donar les gràcies al David Vernet per aixecar-se a les 4 del matí i venir desde Preixana a donar-nos ànims a la sortida.

La Marxa transcorre per les poblacions de La Selva del Camp, L'Albiol, Mont-ral, Farena, Refugi dels Cogullons, Mola d'Estat, Tossal de la Baltassana, Prades, Capafonts, El Pont del Goi, El Coll (La Mussara), i Bonretorn. Com sempre qui volgui mirar temps i distancies fetes,desnivell acumulat... q. miri el blog del Xavi Canaleta.

Tb felicitar al Club Arítjol per l'organització de la marxa i al Sr. Casanovas les explicacions per trobar la Casa d'Exercicis per dormir i recomanar-nos el rest. el Racó de l'Hort per sopar.

Coseqüencies de la marxa,una tendinitis( segons l'Ana "Michelin") al turmell esquerre i una ampolla de aq. plenes de sang( on disfruta l'alba "casa de colonies a Suissa") al dit gros del peu dret.

I ara a preparar-se per la propera: Riudoms-la mola-Riudoms.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Merci, Atleta, per la línia que m'has dedicat! La veritat és que no ho veia gens clar i vaig renunciar perquè no volia remullar-me com un pollastre... Ja la vaig fer una vegada amb pluja i ja en tenia prou. La veritat és que a vegades penso més amb el cap que amb el cor... què hi farem. Potser si no l'hagués fet mai m'hi hagués atrevit doncs hagués tingut més al·licient.

Només felicitar-vos a tots els atrevits i ja ens veurem a la propera.

Us enviaré un mail amb una selecció de curses que he fet per als propers dies per si algú s'apunta (a part de les CCCR).

Cuida't les ampolles!

Dave